NEWS ALERT Doi barbati au murit intoxicati cu gaz la Resita in propria casă VIDEO

Doi barbati au murit intoxicati cu gaz la Resita . Tragedie, în această după amiază, la Reşita. Două persoane, doi bărbați în vârstă de 31 și 44 de ani, au fost găsiți morți într-o garsonieră de pe Aleea Tineretului. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță. Medicul și personalul medical intrați în casă după ce garsoniera a fost bine aerisită, nu au mai putut decât să constate decesul celor doi bărbați. Aceștia muriseră cu câteva ore înainte, probabil în urma intoxicației cu un gaz, posibil monoxid de carbon.

Nenorocirea a fost anunţată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. O altă rudă intrase la bănuieli după mai multe apeluri făcute la telefoanele celor doi și la care nu a răspuns nimeni. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ambulanță, pompieiri, poliţie şi de la rețeaua de gaze.

Doi barbati au murit intoxicati cu gaz la Resita. Cele două persoane au fost găsite moarte, pe o canapea, probabil uitându-se la televizor. Cei doi bărbați sunt rude. Ancheta este în plină desfășurare. Acestea sunt informațiile preliminare obținute pe surse. Vom reveni cu un rezultat exact oferit de IPJ Caras Severin.

Comentarii

comentarii