NEWS ALERT Grav accident de circulaţie cu microbuz și mai multe victime la Bocşa

Actualitate

Un grav accident de circulație a avut loc azi la Bocșa pe Strada Reșiței. Mai exact, în jurul orei 16:45, microbuzul cu călători carte face curse regulate între Bocșa și Reșița, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe o parte pe trotuarul din fața unei case la o diferență de nivel de 1 metru față de șosea.
În microbuzul care se îndrepta spre Reșița, se aflau în jur de 15 călători cu tot cu șoferul în vârstă de aproximativ 35-40 de ani. La un moment dat, șoferul a tras brusc de volan spre dreapta, iar microbuzul a intrat pe şanţul drumului, a rulat aşa vreo 10 metri, după care s-a răsturnat pe o parte, sprijinindu-se de casă.
Acc Bocsa (1)
Martorii spun că microbuzul avea vitează moderată, dar că șoferul ar fi vorbit la telefon, nu era atent și la un moment dat, s-a trezit în față cu un autoturism care semnaliza că o ia la dreapta ca să intre pe un podeț în fața unei case.
Acc Bocsa (2)
Două mașini de salvare au ajuns la locul accidentului, una de la Bocșa iar celalată de la Reșița. În urma accidentului, cel puțin 5 persoane au fost rănite și au avut nevoie de ajutorul personalului medical de pe mașina de ambulanță de la Stația de ambulanță Bocșa. Trei dintre pasageri erau întinși pe jos și acuzau dureri puternice de spate. Se pare că aceştia au ajuns la Spitalul de Urgență din Reșița pentru investigații medicale.
Acc Bocsa (3)
Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat si in ce împrejurări a avut loc accidentul.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments