NEWS ALERT Grav accident de circulaţie ,,la mănăstire” pe DN58 VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi în jurul orei 16:30 pe DN58, drum ce leagă Municipiul Reşita de Caransebeş. Un autoturism marca Ford ce rula dinspre Reşita spre Caransebeş, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului după ce s-a rostogolit de câteva ori, se pare.

Din primele cercetări, se pare că șoferul – de fapt o șoferiță de aproximativ 30 de ani, nu a adaptat viteza la configuraţia drumului, configuraţie deosebit de periculoasă. În zona respectivă, porțiunile de drum drept alternează cu curbe strâns și deosebit de periculoase.
De-a lungul timpului, în zona respectivă au avut loc mai multe evenimente rutiere- majoritatea dintre ele datorită șoferilor care au călcat prea tare pedala de accelerație a autoturismului. De această dată, șoferița a avut noroc. Ea a scăpat doar cu câteva lovituri în zona picioarelor. Circulați a fost îngreunată aproximativ o jumătate de oră pe tronsonul de drum respectiv.

O firmă specializată în tractări și transporturi auto, a scos mașina din șanț și a transportat-o la un service autorizat.


https://youtu.be/Cq_eVtTntdc
Informatiile au caracter preliminar, culese de reporterii nostri la fata locului si pot suferi modificari.

Comentarii

comentarii