Actualitate

NEWS ALERT UPDATE Incendiu aproape de Renk O masina aluat foc EXCLUSIV VIDEO

UPDATE
O maşină a luat foc și a ars ca o torță în urma unui accident petrecut la intersecţia a două străzi din cartierul Lunca Barzavei din Reşita. Cele două autoturisme, un Opel Astra şi un Ford Galaxy, sau ciocnit din cauza neacordării priorității. Martorii spun că Fordul nu i-a permis trecerea Opelului Astra care venea pe drumul cu prioritate. Şoferul Fordului nu s-a asigurat din stânga.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, Opelul a luat foc. Șoferul autoturismului a declarat că după impact, a văzut cum de sub capota a început să iasă fum. Omul a intervenit cu stingătorul din dotarea autoturismului, dar în câteva minute, autoturismul ardea ca o torță. Locul accidentului este in intersecția Aleilor Rodna cu Cibinului la aproximativ 10 metri de ferestrele unui bloc de locuințe. De asemenea, de jur împrejur erau parcate mai multe autoturisme care au fost în pericol de a lua și ele foc. Toată lumea se temea ca maşina să nu explodeze. Locuitorii din zonă spun că pe tema neacrodarii priorității,în locul respectiv au avut loc mai multe accidente aproape trase la indigo.

Norocul a fost în sosirea pompierilor militari care pentru stingerea incendiului, au intervenit cu 4 subofițeri și o autospecială cu apa și spumă. Nimeni nu a fost rănit. Maşina este bună de fier vechi fiindcă a ars toată partea din faţă şi interiorul.

La testul acoolemiei cu aparatul Drager, a reieşit că şoferul de pe Opel a consumat alcool.

Stire initiala

O maşină a luat foc in zona Renk in jurul orei 23:30 în urma unui accident petrecut la intresecția Aleilor Rodnei cu Cibinului. Evenimentul este în desfăşurare. La faţa locului a sosit un echipaj de pompieri care se lupta cu flăcările ce au 2 m înălţime. În apropiere sunt mai multe maşini parcate.

Vom reveni cu amănunte.
Multumiri deosebite lui Alberto si Andrei pentru imagini!

Comentarii

comentarii