News alert Moș Nicolae a adus dulciuri expirate copiilor din Anina

Copiii de la cel puțin o gradiniță din Anina, au primit cadouri de Moș Nicolae în care erau pungi cu dulciuri expirate, dar în total, Moșul a adus pungi pentru aproximativ 300 de copii.
Se pare că pungile cu cadouri au ajuns în mai multe grădinițe din Anina, dar un apel prin care părinții sunt atenționați, vine pe fb de la liceul Mateas Hamer. Iată ce spune apelul respectiv:

În atenția părinților care au copii la grădiniță:

Vă rugăm să verificați termenul de valabilitate al dulciurilor primite astăzi, cadou, de către copiii dumneavoastră. Am fost sesizați că s-au oferit produse expirate. Nu riscați să le dați copiilor, dacă au termenul de garanție depășit! Nu intrepretați în alt fel acest mesaj!
Vă mulțumesc!

Acțiunea de distribuire a cadourilor pentru aproximativ 300 de copii din toate cartierele orașului, a fost coordonată de primarul orașului, Românu Gheorghe iar darurile provin de la o fundație din Germania ce are legături cu administrația publică și cu mai multe instituții din oraș. Aceeași Asociație, vine în oraș din anul 2005 și nu este pentru prima dată când se distribuie cadouri copiilor, dar așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată.
,,Dulciurile expirate sunt de proveniență românească, dovadă că au fost cumpărate din România. Probabil că oamenii au cumpărat produsele de la vreo un en-gross sau supermarket și nimeni nu stat să verifice ce scrie pe pungi. Deci, din start este exclusă reaua credință a germanilor” spune mama unei fetițe din Colonia Sommerfrische. ,,Noi am mai primit cadouri si in anii trecuti și nu au fost probleme niciodată” spune și d-na Maria care locuiește în Colonia Valea Tereziei .
Vom reveni cu amănunte și un material video în cursul zilei de azi.

Comentarii

comentarii