NEWS ALERT Suspiciune de coronavirus la Resita – Un barbat de 25 de ani a fost izolat

Suspiciune de coronavirus la Resita – Un barbat de 25 de ani a fost izolat – La UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Resita s-a prezentat asta noapte un barbat ce acuza o stare generala de rău. Acesta le-a spus medicilor că de câteva zile, are febra si tușește sec. El le-a mai povestit medicilor de la UPU că de câteva zile s-a întors din Germania unde a lucrat ca asistent medical. Acolo a îngrijit o familie formată din patru persoane, infectați toți cu coronavirus – se pare.

 

Bărbatul de 25 de ani, a intrat în contact în Germania cu un bolnav de coronavirus. Conform protocolului, bărbatul a fost izolat imediat și transportat cu o mașina specială de transport contaminați, la Clinica de boli infecțioase din Timișoara. Acolo, bărbatului i se vor face testele specifice acestei boli și va fi ținut sub observație.

 

Suspiciune de coronavirus la Resita – Un barbat de 25 de ani a fost izolat. La această dată, în România, avem sub observație medicală peste 350 de persoane care au intrat în contact într-un mod sau altul cu persoane asupra cărora planează suspiciunea că ar fi infectați, sau au venit din China ori din alte zona în care boala a fost confirmată.

Comentarii

comentarii