@Breaking newsActualitate

NEWS ALERT Tentativă de suicid la Caransebeș – Un bărbat a vrut să se arunce de pe gara orașului

În urmă cu câteva minute, pompierii de la  Detașamentul de Pompieri Caransebeș au intervenit cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi, o perna pneumatica și o ambulanță SMURD la o tentativă de suicid din Municipiul Caransebeș, unde un bărbat s-a urcat pe acoperișul gării. 

La fața locului au sosit si jandarmii si polițiștii care au discutat cu bărbatul și în momentul de față, acesta a coborât de pe acoperiș și a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebeș. Neoficial, pe surse, am aflat că motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest, este legat de unele probleme sentimentale. Bărbatul de 32 de ani este din Oțelu Roșu și era supărat că l-a părăsit iubita acum vreo lună și a plecat la Lugoj.

Azi, bărbatul a mai făcut un drum la Lugoj cu intenția de a-și lămuri iubita să se reîntoarcă la el, dar demersul său nu a avut succes. Femeia nu vrea sa vină înapoi la el și gata! Pus în fața unui răspuns așa de categoric, când a ajuns la Caransebeș, bărbatul a coborât din tren și fiindcă era ,,negru de supărare” s-a urcat pe clădirea gării și a amenințat că sare de pe acoperiș.

Comentarii

comentarii