NEWS ALERT O casă a luat foc în Driglovaț și un bărbat a murit într-un incendiu de vegetație scăpat de sub control și extins de  la caniculă EXCLUSIV VIDEO

Un bărbat a murit într-un incendiu de vegetație scăpat de sub control și extins de  la caniculă

UPDATE

Un bărbat a murit într-un incendiu de vegetație pornit de la caniculă. Mai multe apeluri la 112 au anunțat azi în jurul orei 13:30 un incendiu vegetație uscată cu extindere la o locuință, in municipiul Reșița în cartierul Driglovăț. 

La locul accidentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri militari cu 3 autospeciale de la Detasamentul de Pompieri Resita. Pompierii au intervenit la locului și în timpul intervenției, pe terenul din apropierea casei, a fost găsită o persoană decedata, de sex masculin.

Bărbatul care lucre ca zilier pentru proprietarul casei, a făcut curățenie în curte dând foc la resturile vegetale. Din cauza secetei și a caniculei, de la o scânteie focul s-a extins la vegetația din jurul casei. Omul de 66 de ani a vrut să stingă incendiul  de pe terenul de pe care s-a propagat focul, dar fumul și căldura l-au asfixiat și a căzut fiind cuprins și el de flăclări.

Locuitorii din zonă spun că focul s-a extins din cauza caniculei fiindcă totul în jur este uscat si in cartierul respectiv aflat la 3 km de oraș, n-a mai plouat de cel puțin o lună.

Comentarii

comentarii