@Breaking newsActualitate

NEWS ALERT Un nou cutremur langa Arad resimtit la Resita

Un nou cutremur resimitit la Resita acum cateva minute. Mai exact, în jurul orei 20:30. Seismul a fost scurt, dar foarte puternic. Acesta a fost resimtit si la colegii din Mehedinti, Timiș, Cluj si Gorj. Am fost sunati din Bocșa si din partea veche a Reșiței. Cutremurul s-a simtit si la etajele superioare ale blocurilor din Govândari. Un cutremur cu magnitudinea de 4,97 a avut loc în apropiere de Incești, AB, Romania la 20:26!

Echipaje operative din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș al județului Arad au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere in municipiul și județul Arad.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 11km SE de Arad, 42km N de Timisoara, 68km S de Bekescsaba, 96km N de Resita, 99km E de Szeged.

În urmă cu puțin timp, în Banat, județul Arad, s-a produs un cutremur cu intensitatea de 5,2 pe Richter, la o adâncime de 15 km.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere.

Informații despre măsurile și modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unui seism, aici: https://fiipregatit.ro/ghid/cutremur/

Reguli de comportare în caz de cutremur: https://youtu.be/rlEuJdtQrgI

Stire in derulare

Comentarii

comentarii