NEWS ALERT Vipere si serpi la Reşita si in judet

Vipere si serpi la Reşita si in judet. Mai mulţi locuitori din blocurile de pe malul Barzavei, zona Gara de Nord – Kaufland, dar şi trecători din zona podul CFR, ne semnalează de vreo lună şi jumătate că e malul Barzavei au văzut şerpi. Şerpi mari. La sosirea oamenilor, aceştia dispăreau în iarbă deasă şi mare de pe malul apei. Unii spuneau că au văzut şi …vipere, dar o asemenea ştire merge pe sistemul ,,nu crezi – până nu vezi”. din păcate, lucru confirmat astăzi în jurul orei 11 în spatele blocului 17 de pe B-dul Muncii.

Adrian B, unul dintre cititorii noştri, a văzut azi şarpele pe malul Bârzavei, a scos telefonul şi a reuşit să facă 3 poze până ce târâtoarea să dispară. Locuitorii din zona spun că nu este zi ca prin jurul blocurilor, cu precădere pe malul Bârzavei, să nu fie văzuţi doi – trei șerpi.

Se pare că în acest an, numărul şerpilor s-a înmulţit foarte mult în Banatul Montan. În Clisura Dunării, por fi văzute adevărate ,,cuibare” de şerpi. Viperele au fost văzute în locuri în care acestea nu trăiau înainte: prin sate prin gospodării, la Caransebeş în zona Caii Severinului, prin bucătarii sau prin parcările magazinelor de lângă dealuri ( parcarea unui hypermarket din zona fostului CET).

 

Șerpii se hrănesc cu broaştele, şoarecii şi şobolanii de pe malul râului, din iarba mare și necosită.

Comentarii

comentarii