Nici o săptămână fără accident în faţa la Poliţie la Resita VIDEO

Un alt accident a avut loc aseară pe B-dul A.I. Cuza – în fața sediului Poliției Județene din Reșița. Scenariul – tras la indigo, aproape același ca și la celelalte accidente petrecute in această lună în locul respectiv: neasigurarea şoferilor și condusul cu viteză în apropierea intersecției străzii Moise Groza cu B-dul A.I. Cuza.

O șoferiță a venit de pe Strada Sportului și a vrut să ajungă pe B-dul Revoluția din Decembrie. Pentru asta trebuia să vireze la dreapta, să traverseze A.I.Cuza și să își vadă de drum. NUmai că, se pare că șoferița a apreciat greșit distanța și viteza autoturismului ce venea dinspre Govândari, iar rezultatul a fost o ciocnire de toată frumusețea astfel încât mașinile de tractări să aibă de lucru.

Ca de obicei, semnul de circulație ,,sens unic” a fost făcut praf și o mașină a ajuns pe trotuar. Din fericire, chiar dacă pagubele sunt însemnate, nici o persoană nu a fost rănită. la controlul cu aparatul etilotest, rezultatul pentru ambii conducători auto, a fost zero.

Comentarii

comentarii