Nici o săptămână fără un accident cu maşina în poartă la câlniceni VIDEO

Nici o săptămână fără un accident cu maşina în poartă la câlniceni. O altă săptămână, un alt accident cu maşina în poarta la Câlnic. De la începutul acestui an, aproape că nu a fost o săptămână în care un autoturism, fie limuzina sau camion, să nu zboare de pe şosea şi să se oprească în porţile câlnicenilor. Primul a fost un camion – gunoieră al serviciului de salubritate care a făcut praf o poartă, un perete şi un colţ de casă, apoi, săptămâna trecută, un alt autoturism a lovit un microbuz cu călători, după care a zburat de pe şosea, în peretele aceleiaşi case, iar azi, un BMW, a făcut praf poarta unei alte case. De data aceasta – de pe celălalt sens de mers. Din fericire, nu au fost victime umane. maşina – cam praf în partea din faţă, mai ales la sistemul de direcţie. Adică, a cam rămas fără roți.

 

 

Poarta a fost făcută praf – efectiv a fost ruptă din balamale şi trântita la pământ. Normal că proprietarul BMW-ului este necăjit că și-a avariat mașina ( asta se vede şi când s-a luat de operatorul nostru), dar cea mai necăjită este proprietara casei a cărei poartă a fost ruptă.

Nici o săptămână fără un accident cu maşina în poartă la câlniceni. Femeia care are 90 de ani, se teme că nimeni nu-i va mai repara poarta, iar ea, nu are putere financiară – dar nici fizică, să mai umble să rezolve asemenea probleme.

Comentarii

comentarii