Nici o zi fără infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 11.11.2015, pe DN 58 A, în comuna Ezeriş, a fost oprit pentru control rutier un autoturism condus de M.N.V. din Reşiţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că M.N.V. are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept de a conduce este suspendat.

– În data de 11.11.2015, S.S.C., de 48 ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 585 din direcţia Valea Mare spre Duleu, nu se asigură la
schimbarea direcţiei de mers spre dreapta şi intră în coliziune cu un moped, care circula pe aceeaşi direcţie de mers, condus de V.I.S., de 22 ani, din Valea Mare.
În urma verificărilor s-a stabilit că V.I.S. nu posedă permis de conducere auto – moto. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a acestuia, fiind internat la Spitalul Judeţean din Reşiţa.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi faţă de conducătorul mopedului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere auto – moto.

– În data de 11.11.2015, ora 16.33, pe DN 6, în comuna Constantin Daicoviciu, a fost oprit pentru control rutier un autoturismul condus de S. C., de 38 ani, din judeţul Timiş. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
Cercetările continuă faţă de S.C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii