Nicolae Popistaș împreună cu echipa sa – Pentru Lăpușnic, pentru cetățeni

Nicolae Popistaș împreună cu echipa sa, pune în centrul său cetăţeanul care trebuie să fie beneficiarul activităţii administraţiei publice locale. Transparenţa decizională, colaborarea cu cetăţeanul şi rezolvarea problemelor comunei noastre sunt preocupările candidatului PSD la funcția de primar al comunei Lăpuşnicu Mare.

,,Vrem să vă asigurăm pe toţi cetăţenii din comună noastră că echipa PSD este receptivă la problemele dumneavoastră şi va face tot posibilul să găsesc soluţiile optime pentru rezolvarea lor. Este motivul pentru care vă invităm să fiți alături de noi la viitoarelor alegeri. În acest fel ducerea la îndeplinire a unor obiective care au ca scop asigurarea unui climat de linişte şi bunăstare pentru locuitorii comunei Lăpușnicu Mare va deveni o prioritate pentru noi şi va conduce la o dezvoltare care ţine seama de nevoile dumneavoastră, ale cetăţenilor” spune viitorul primar al Lăpușnicului.


PRIMĂRIA NU ESTE PE PERSOANĂ FIZICĂ

Avem certitudinea că alături de Nicolae Popistaș, vom reuși cu adevărat o administrație corectă și transparentă. Important este ca în ziua de Duminică 27 septembrie 2020, să ieșim la vot să votăm Nicolae Popistaș, care are ca obiectiv principal în următorii patru ani: performanță, corectitudine și transparență când vine vorba de cheltuirea banului public.


Votăm pe 27 septembrie, Nicolae Popistaș, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Lăpușnicu Mare:

  • pentru un nou început
  • pentru mai multă liniște
  • pentru mai multe lucrări cu bani mai puțini
  • pentru mai mult respect
  • pentru egalitatea

Comentarii

comentarii