Noi dotari pentru ISU Semenic prin proiectul ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”

ISU Semenic a primit 3 autovehicule destinate  terenurilor accidentate și zonelor cu acces dificil. Este vorba de două autoutilitare puternice, de teren, 4X4, capabile să transporte câte un echipaj de pompieri militari cu echipamente și materiale ușoare de stingere dotate cu troliu, Al treilea autovehicul este un autocamion de transport materiale și echipamente destinate stingerii incendiilor, 4X4, dotat de asemenea cu troliu și lift pentru urcarea și coborârea materialelor.

Ținând cont de specificul zonei muntoase a județului Caraș-Severin, acestea vor fi de un real folos salvatorilor cărășeni, pentru a mări capacitatea de reacție a echipajelor de intervenție și a ajunge cât mai repede la locul  producerii situațiilor de urgență, pentru salvarea de vieți și bunuri materiale.  

   

Proiectul ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat” este un proiect aflat în derulare și este implementat de Consiliul Județean Caraș-Severin, în calitate de lider de proiect, alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, Primăria orașului Vârșeț – Serbia și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență ADIVEST Timișoara și finanțat prin programul Interreg IPA CBC România-Serbia .

Comentarii

comentarii

One thought on “Noi dotari pentru ISU Semenic prin proiectul ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”

Comments are closed.