Noul inspector şcolar general al ISJ Caraş-Severin, Marius Cornici, a fost instalat în funcție VIDEO

Noul inspector şcolar general al ISJ Caraş-Severin, Marius Cornici, a fost instalat în funcție, în cadrul unei ceremonii la care a participat și secretarul de stat în Ministerul educației, Florian Lixandru. Prioritatea noului inspector general este creșterea, până la finalul anului şcolar, a gradului de promovabilitate la examenul de bacalaureat, la evaluarea naţională, dar şi la definitivat.

„Mi-am propus, pentru a realiza aceste obiective, un set de activităţi pe care împreună cu colegii mei le vom implementa, chiar de săptămâna viitoare. Sper ca acestea să dea rezultate la vară şi vom ieşi, astfel, din subsolul clasamentului. Printre aceste activităţi se regăseşte şi pregătirea suplimentară. Voi fi foarte atent şi acolo unde au existat, în anii trecuţi, discrepanţe mari între notele de la clase şi cele de la examenele naţionale”, a afirmat Marius Cornici.

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, Florian Lixandru, a ținut să îți exprime convingerea că „lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Îl asigurăm pe noul inspector şcolar general de tot sprijinul nostru, de la nivelul Ministerului Educaţiei Naţionale. Am convingerea că prin tinereţea şi prin devotamentul dumnealui va face faţă tuturor provocărilor şi tuturor încercărilor pe care această funcţie i le oferă şi îmi doresc ca la sfârşitul anului şcolar, atunci când vom trage linie, să se întâmple ceea ce a promis, şi anume, o creştere a rezultatelor examenelor naţionale. De asemenea, îmi doresc o colaborare la fel de bună ca şi până acum cu întreaga echipă de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin”.

Comentarii

comentarii