Nu consumati aceste alimente pe stomacul gol

DESPRE

Pentru mentinerea sanatatii generale a organismului este necesar sa avem grija de aparatul digestiv, de el depinde digestia optima a alimentelor, iar de la o digestie precara pot aparea multe probleme de sanatate. Specialistii din domeniul medical sunt de parere ca unele alimente, desi sanatoase, consumate pe stomacul gol, zi de zi, pot crea neplaceri. Iata care sunt acestea.
digestie legume crude
Citricele – sunt fructe cu beneficii mari pentru sanatate, dar consumate dimineata, pot creste nivelul de aciditate si pot provoca arsuri la stomac. In special, nu sunt indicate persoanelor cu probleme gastrice, deoarece acizii pe care ii contin contribuie la deteriorarea mucoasei stomacale.

Zaharul si produsele dulci – consumat pe stomacul gol zaharul este absorbit rapid in sange si oboseste pancreasul care se vede obligat sa produca mai multa insulina. Insulina scade brusc nivelul de zahar si in loc sa beneficiem de energia unui mic dejun sanatos ne vom simti mai obositi in timpul zilei si vom resimti curand senzatia de foame.

Citeste tu mai departe AICI: http://www.curademiere.ro/nu-consumati-aceste-alimente-pe-stomacul-gol/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29 

Comentarii

comentarii