Nunta cu sfârşit tragic la Reşita! Spitalul Judeţean sub asediul rromilor VIDEO EXCLUSIV

Nunta cu sfârşit tragic la Reşita. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita a fost sub stare de asediu astă noapte. Mai bine de 150 de persoane de etnie rromă, au stat aproape toată noaptea la poarta spitalului. La un local din afara orașului, de pe marginea DN58, a avut loc o nuntă de rromi.

Toată petrecerea a fost spartă la un moment dat de scrâşnetul de frâne şi urletele mai multor nuntaşi aflaţi afară. În jurul orei 23, pe drumul naţional 58 ce leagă Reşita de Caransebeş, în apropierea parcării, un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeia de aproximativ 50 de ani.

Practic, femeia nu avea ce căuta acolo. Nimeni nu știe de ce a vrut să traverseze drumul național. Drumul se află la aproximativ 10 de parcarea localului care este îngrădită. Peste drum de local, practic începe pădurea. Cineva spunea că ar fi vrut să meargă la o mașina parcată. Cert este că impactul a fost deosebit de violent. Transportată la spital, femeia a murit în mâinile medicilor.

O parte dintre nuntaşi, mai multi barbati si femei, au ieşit din local şi fără nici o discuţie, au năvălit – care cu ce a putut – peste autoturism. Şoferul şi pasagerul, au fost scoşi din maşină şi efectiv au fost desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia fără noimă a acestora: practic, aceasta a fost vandalizată: tot ce înseamnă sticla şi plastic a fost spart, iar portierele şi tăblăria îndoite. Doar sosirea echipajelor de ambulanţa şi de poliţie, i-a scos pe cei doi din mâinile agresorilor.

Nunta cu sfârşit tragic la Reşita. Între timp, peste 150 de persoane au plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului au sosit poliţiştii de la DIIPIR şi jandarmii, care au oprit accesul în spital și au impus ordinea. Ocupantii masinii – soferul si pasagerul – au multiple traumatisme si starea lor de sanatate este gravă. Cei doi sunt internati in spital.

Comentarii

comentarii