O blonda a condus 1.500 km în loc de 150 din cauza erorii GPS

O belgiancă în vârstă de 67 de ani, foarte blondă în tinerețe și acum vopsită tot blondă, a parcurs peste 1.400 de kilometri în loc de 150 cât ar fi trebuit să parcurgă până la destinaţia sa și asta din cauza unei erori a GPS-ului, noteaza cotidianul spaniol El Mundo. 
Femeia şi-a început drumul din localitatea belgiană Hainault Erquelinnes, a condus timp de două zile, a oprit de două ori pentru combustibil, a dormit în maşină la marginea drumului, a făcut chiar şi un mic accident, iar în cele din urma a ajuns în Zagreb, capitala Croaţiei. Explicaţia femeii: “Nu am fost atentă”.

Sabine Moreau, în vârsta de 67 de ani, a plecat din localitatea belgiană Hainault Erquelinnes cu destinaţia Gara de Nord din Bruxelles, la o distanţă de 150 de kilometri, pentru a-şi aştepta un prieten care urma să vină cu trenul. Femeia şi-a pornit aparatul GPS şi a condus apoi timp de două zile, ajungând în final în capitala Croaţiei, Zagreb.

Potrivit publicaţiei spaniole, femeia a oprit de două pentru a alimenta maşina cu combustibil, a dormit în maşina la marginea drumului şi a suferit chiar şi un accident uşor.

“Nu am fost atentă şi am continuat să conduc. Am văzut tot felul de semne, întâi în franceză, apoi în germană si in final în croată, dar eram cu gandul în altă parte şi am continuat să conduc. Apoi brusc am ajuns în Zagreb şi am realizat că nu mai sunt în Belgia”, susţine femeia.

În faţa poliţiei sesizate de dispariţia femeii de către fiul său, Sabine Moreau a declarat că nu a realizat în niciun moment că a luat-o pe un drum greşit. “Recunosc că e puţin ciudat, însă nu am fost atentă, eram cu gândul în altă parte”.

Comentarii

comentarii