@Breaking newsPolitie

O casă de vacanță s-a făcut scrum aseară la Zăvoi VIDEO

Incendiu devastator aseară la Zavoi.  Flăcările au înghițit duminică seara o casa de vacanță din comuna cărășană Zăvoi. Casa de vacanță a ars ca o torță. Flăcările au avut câțiva metri înălțime.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului.  Din fericire, nimeni nu se afla în casă. Pagubele materiale sunt destul de mari, dar importat este că nimeni a căzut prada flăcărilor.

Pompierii militari vor stabili cauza producerii incendiului. O cauza probabilă ar putea fi un scurtcircuit electric sau o sursă de foc lăsat aprin după ce proprietarii au plecat.

Informațiile sunt primite pe surse, iar în cursul zilei de azi, vom reveni cu mai multe amănunte și o poziție oficială a ISU Semenic.

UPDATE ISU Semenic

                                       Incendiu la o cabană din localitatea Zăvoi

Ieri seară, în jurul orei 22.36, a fost anunțat, prin apel 112, un incendiu care a cuprins o cabană de lemn (aproximativ 50 mp) din localitatea Zăvoi.

Au intervenit de urgență 2 echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Oțelul Roșu.

Focul, care s-a manifestat generalizat la întreaga locuință, a fost lichidat în jurul orei 01.00, cabana fiind distrusă de foc în proporție de 90%, pompierii salvând de la incendiu autoturismul proprietarului și o anexă a cabanei.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a locuinței.

Comentarii

comentarii

One thought on “O casă de vacanță s-a făcut scrum aseară la Zăvoi VIDEO

Comentariile sunt închise.