O nouă conducere la Jandarmeria (IJJ) Caraș-Severin – Lt. col. Ciprian Marian Petrișor este noul șef

În urma avansării domnului colonel Alexandru Tobă în funcția de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, locotenent-colonelul Ciprian Marian Petrișor este împuternicit la comanda inspectoratului cărășan.

De la 14 ani îmbracă ținuta militară, iar de astăzi conduce destinele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Studiile în domeniul militar, dorința de a cunoaște și a se perfecționa i-au creionat o carieră militară de succes, ocupând mai multe funcții de execuție și conducere la nivelul unității noastre. Din anul 1996 a îmbrăcat ținuta militară,  fiind elev al Liceului Militar „Constantin Brâncoveanu”  al M.A.I. În anul 2000 a devenit student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de drept – Arma Jandarmi.

După finalizarea facultății in anul 2004, a urmat cursurile postuniversitare „Relații Internaționale” la aceeași instituție de învățământ. În perioada 2006-2007 a urmat studiile masterale ale Facultății de Științe Juridice -„Adminstrație publică în contextul legislației actuale”, din cadrul Universității de Vest ” Vasile Goldiș” Arad. Pentru dezvoltarea personală, dar și pentru asimilarea mai multor cunoștințe în domeniul militar, în perioada 2007-2009 a urmat studiile de master la Academia de Informații „Mihai Viteazul” – București, disciplina „Managementul informațiilor de securitate națională”.

Din data de 23 iulie 2004, este ofițer al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Locotenent-colonelul Ciprian Marian Petrișor are vârsta de 40 de ani și este căsătorit.

La preluarea funcției, lt. col. Ciprian Marian Petrișor a declarat: „Printr-o integrare rapidă și o cooperare cât mai strânsă voi încerca să continui activitatea dlui col. Alexandru Toba și să acționez pentru realizarea dezideratului comun, respectiv creșterea gradului de siguranță a cetățeanului în aceste vremuri pline de provocări.”

Comentarii

comentarii