O tânăra de 22 de ani din Reșița a încercat azi de două ori să își ia viața – ultima dată sărind de pe un bloc EXCLUSIV VIDEO

Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc de 4 etaje din Calea Caransebeșului – municipiul Reșița, este într-o stare de agitație maximă și amenință că se aruncă în gol. Femeia urcase la etajul patru prin scară din mijloc a imobilului, a deschis chepeneagul și a urcat pe bloc, practic, la al cincilea etaj.

Martorii spun că femeia locuia ocazional prin cartier pe la diferiți bărbaţi, are 22 de ani, se ocupa cu prostituția și ocazional consuma și substanțe interzise. Pe bloc, femeia alerga de la o scară la alta, se apropia marginea acoperișului, nu a răspuns la strigătele și rugămințile celor care au văzut-o pe acoperiș.
În repetate rânduri, negociatorii de la jandarmi și poliție au încercat să discute cu ea, dar femeia era total dezorientată, incoerentă în vorbire și foarte agitate. La un moment dat, aceasta s-a apropiat foarte mult de marginea acoperișului, și la un moment dat, s-a aruncat de pe bloc. Acestea sunt declarațiile martorilor. Varianta oficială este că femeia ar fi alunecat.

Tânîra de 22 de ani a căzut pe spate în fața blocului, pe pământ acoperit cu iarbă. Doctorul Ștefan Lisi de la SJA, împreună cu echipajul SMURD, au intervenit și au constatat că femeia este în viață și conștientă. A fost urcată în mașina ambulanței cu targa și aproape un sfert de oră, doctorul Lisi i-a acordat primul ajutor în astfel de situații și a stabilizat-o, după care, a transportat-o la SJU la UPU unde a intrat pe mâna medicilor de la ,,urgențe”. Culmea este că de mai multe ori, tânăra le-a repetat medicilor că ,,nu vreau la spital”. În rest, a refuzat orice cooperare cu personalul medical.

În urma investigațiilor de la Secția de Imagistică Medicală, a reieșit faptul că – practic, aproape că nu are organ care să nu fie afectat de gestul său necugetat. I-au fost afectați și plămânii și inima și ficatul și rinichii și splină, iar sistemul este praf: de la mâini și picioare rupte și până la bazinul care este fracturat în mai multe locuri. Practic, dacă are noroc să scape cu viață, această femeie nu va mai merge niciodată.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt. De menționat este faptul că femeia, azi mai fusese odată dusă la spital în zorii zilei. Ea a fost găsită întinsă pe asalt, în mijlocul drumului, în stare de semiconștiență. După acordarea îngrijirilor medicale, la ora 7 a cerut să plece acasă, iar peste două ore, era pe blocul de lângă brutărie.

Comentarii

comentarii