Oaspeți dragi la porțile țiganilor bătăuși de pe Laminoarelor – PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

Bataie (14)Se pare că roata s-a întors și de această dată, nu s-au mai dus țiganii peste poliție ci, a venit poliția peste ei. Spunem asta doarece vineri dimineața, cu noaptea-n cap, patru familii de rromi implicate în scandalul fără de sfârșit de pe Strada Laminoarelor, s-au trezit cu mascații la ușă.
În urma efectuării a patru percheziţii domiciliare în Reşiţa, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracţională de mai multe persoane bănuite că s-au agresat reciproc.
La data de 6 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraş Severin.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe recipiente de sticlă cu lichide inflamabile, 2 seceri metalice, 4 topoare, o coadă de topor, o bâtă de baseball, o rangă metalică, instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.
În cauză, 19 persoane, constituite în două grupuri, sunt bănuite că s-ar fi agresat reciproc în zilele precedente, în municipiul Reşiţa, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.
La data de 5 iunie a.c., magistraţii au dispus măsura controlului judiciar faţă de 4 persoane.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comentarii

comentarii