@Breaking newsActualitatePolitie

Pagube imense în urma incendiului de la depozitul din Resita – Pompierii au salvat un câine din flăcări VIDEO

Un puternic incendiu a cuprins astăzi un depozit en-gros din Reșița. mai exact, este vorba de un depozit de alimente și băuturi situat în Bocla fostului IACMMR din Govândari, de pe Calea Tmișoarei.


Pompierii militari ai Detașamentului Reșița din cadrul ISU Semenic, au desfășurat un dispozitiv impresionant de forțe. Mașinile ambulanței au fost prezente la locul incendiului de la primul apel la 112, dar din fericire, nu s-au înregistrat victime. În sprijinul pompierilor militari, a Intervenit și un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului privat al S.C. TMK – Reșița. Pompierii au folosit apa din mașinile de intervenție, timp în care, au fost conectați hidranții din zonă. La un moment dat, din cauza incendiului alimentat de rafalele de vânt care amenința să se extindă și la alte depozite din vecini, s-a tras o linie de furtunuri până în albia râului Bârzava de unde a fost luată apă cu motopompele.

În jurul orei 19, incendiul a fost localizat. Pompierii au acționat până aproape de ora 21 pentru lichidarea incendiului. Doi pompieri militari care au fost în linia întâi, au ajuns la UPU pentru îngrijiri medicale. Din cauza temperaturii extrem de ridicate, pompierilor li s-a făcut rău și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au ars mai mulți paleți cu marfă și ambalaje precum și un atelier auto, diferite alte materiale aflate la in imediata apropiere, pe o suprafață de aproximativ 500 mp, fiind salvate de la incendiu depozitul central și o hală a societății, in suprafață totală de aproximativ 1000 mp. În timpul intervenției, unul dintre pompieri a văzut un câine ce se ascunsese într-un colț al depozitului în flăcări. Ajutat de colegi, pompierul militar a scos animalul din foc și i-a dat să bea apă.

De menționat este și ajutorul dat de reșițeni pompierilor. Ionuț Loga, patronul unei firme de tractări auto din oraș, a lucrat cot la cot cu pompierii militari pentru a alimentarea pompelor cu apă din râul Bârzava. El nu s-a sfiit să intre în apă, să țină de sorb și furtunuri și să dea o mână de ajutor la stingerea focului.

Comentarii

comentarii

One thought on “Pagube imense în urma incendiului de la depozitul din Resita – Pompierii au salvat un câine din flăcări VIDEO

Comentariile sunt închise.