Patru case au ars la Iablanita in Caras Severin VIDEO

Patru case au ars la Iablaniţa în Caras Severin. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie nr. 2 Bozovici şi ai Punctului de Lucru Herculane, au intervenit de urgenţă aseară cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la un incendiu ce a cuprins doua case situate în localitatea Iablaniţa.

 

 

Incendiul se manifestă cu flacăra deschisă la 3 case lipite şi au fost direcţionate în sprijin alte echipaje de pompieri de la Herculane, Oravița și Caransebeș. În total, au intervenit 5 echipaje de pompieri de la Gardă Intervenţie Bozovici, Punctul de Lucru Herculane, Secţia de Pompieri Oraviţa şi Detaşamentul de Pompieri Caransebeş. În total, la incendiu au acționat 22 subofiţeri şi un ofiţer grupa operativă şi un echipaj SMURD.

Patru case au ars la Iablaniţa în Caras Severin. După aproape 3 ore de luptă cu focul, pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul. Nu mai exista pericolul de propagare a incendiului şi la alte locuinţe. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale (3 case afectate de incendiu, dintre care una avea şi un magazin) şi a patra casă, afectată parţial. Cauza incendiului va fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor.

Comentarii

comentarii