Patru directori Schweighofer Holzindustrie, puşi sub urmărire penală de DIICOT

Şase persoane, printre care patru directori ai fabricilor din Rădăuţi şi Sebeş ale societăţii Schweighofer Holzindustrie, au fost puse sub urmărire penală de DIICOT în dosarul în care se investighează mai multe infracțiuni.

Şase persoane, printre care patru directori ai fabricilor din Rădăuţi şi Sebeş ale societăţii Schweighofer Holzindustrie, au fost puse sub urmărire penală de DIICOT în dosarul în care se investighează infracţiuni de deturnare a licitaţiilor publice, evaziune fiscală, concurenţă neloială, tăiere fără drept de arbori, au declarat joi pentru Agerpres surse judiciare.

În acest dosar, miercuri s-au desfăşurat 23 de percheziţii în cinci judeţe (Suceava, Hunedoara, Alba, Bihor şi Braşov) şi în Bucureşti la persoane şi instituţii publice pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de deturnare a licitaţiilor publice, evaziune fiscală, concurenţă neloială, tăiere fără drept de arbori şi alte infracţiuni aflate în competenţa DIICOT.

Prejudiciul estimat de anchetatori se ridică la peste 25 milioane de euro.

Citeste tu mai departe aici: https://romanialibera.ro/investigatii/patru-directori-schweighofer-holzindustrie-pusi-sub-urmarire-penala-de-diicot-732351

Comentarii

comentarii