Pentru sanatatea ta, antrenează-te acasa cu Adrian Radu VIDEO

Ai făcut excese de Paști și acum vrei să scapi de kilogramele în plus? Vrei să te bucuri de sănătate și un corp frumos? E momentul să începi antrenamentul la tine acasă.

Infocs.ro prezintă zilnic un antrenament gratuit cu personal-trainerul Adrian Radu din Timișoara. Tot ce trebuie să-ți faci este să-ți pregătești echipamentul. Antrenorul are stil, are carismă și mai ales, este foarte sociabil atrăgându-te în jocul său imediat. Nici nu iți vei da seama ca de fapt, alaturi de el, tu muncești pentru binele tau. Nivelul va fi unul ușor, pentru începători, deci pentru toată lumea. 

Adrian Radu este de loc din Oravița, a absovit facultatea de inginerie de la Timișoara și s-a dedicat culturimului și sportului. Tânărul antrenor are un master in sport la Universitatea de Vest si studii de nutriție. El însuși este cel mai bun exemplu de muncă și tenacitate.

Antrenor personal în Timişoara, Adi a reuşit să obţină anul trecut medalia de aur la categoria Men’s physique din cadrul Cupei României la Culturism şi Fitness.

Comentarii

comentarii