Actualitate

Perchezitii in cazul fetei gasite moarta langa Resita VIDEO

Procurorii Parchetul de lângă Tribunalul Caraş-Severin, efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care o tânără de 29 de ani – S.A.C din Reşiţa. Cadavrul femeii a fost găsit pe un drum forestier la 3 km de ieşirea din Reşiţa, spre localitatea Secu în data de 22 aprilie. Femeia a fost dată dispărută de către rudele sale – fratele sau – la care era în vizită.
Organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul. Medicul legist va stabili dacă este vorba despre o agresiune sau un accident. Pe trupul tinerei, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, dar şi tăieturi la mâini.

Potrivit unor surse, poliţiştii şi procurorii au luat în calcul şi ipoteza unei sinucideri, după ce fratele ei ar fi precizat că Anamaria ar fi plecat de acasă cu intenţia de a-şi lua viaţa.
Anamaria locuia în Italia, acolo unde şi lucra ca hairstylist în oraşul Udine.

Tânăra găsită moartă în apropiere de Reșița a fost ucisă. Confirmarea vine din partea procurorilor în urma certificatului medico-legist. Aceştia continuă cercetarea în vederea identificării autorilor.

Conform unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin: „Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale”.

Procurorii nu au oferit mai multe date deoarece urmărirea penală are caracter nepublic, iar alte date aduse la cunoştinţa opiniei publice ar îngreuna ancheta.

Fratele fetei este din Reşita, lucrează ca farmacist la spital şi are calitatea de martor în această anchetă. În această dimineaţă, la domiciliul acestuia de pe Strada Bașovaț, a descins o întreagă brigada formată din poliţiştii criminaliști și procurori. Aceştia au închis circulaţia pe strada Bașovaț şi au cules probe în prezenţa fratelui victimei. Apoi, caravana plecat la o alta adresa de pe Aleea Albastrelelor. Vom reveni cu amanunte si declaratia primprocurorului.

Comentarii

comentarii