PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE AMENINȚARE ȘI NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

În această dimineață, polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au efectuat 3 percheziții în localitatea Glimboca, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, precum și la autovehiculele folosite de acesta.

Bărbatul în cauză este bănuit că  împreună cu alte persoane ar fi adresat amenințări cu acte de violență telefonic și prin postarea unor clipuri video pe o rețea de socializare, unor bărbați din Oțelu Roșu și Caransebeș.

La domiciliul bărbatului au fost identificate mai multe mijloace de probă.

10 bărbați vor fi conduși la audieri în cursul zilei de astăzi, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele.

La activitățile din această dimineață au participat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Orașului Oțelu Roșu, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi de la Brigada Mobilă de Jandarmi Timișoara și Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii