Perchezitii si descinderi in Mociur si Catanga – Doi retinuti de politie VIDEO

Perchezitii si descinderi in Mociur si Catanga. Mandate de percheziție puse în aplicare de polițiști. Două persoane au fost reținute. Polițiștii din cadrul Servciului de investigații criminale împreună cu cei din cadrul celorlalte structuri operative ale inspectoratului au efectuat 7 percheziții domiciliare, în cartierele Mociur și Govândari, la adresele unor persoane bănuite de comiterea, în cursul acestui an, a mai multor infracțiuni de furt din locuințe din locuințe și societăți comerciale, pe raza municipiului Reșița. 3 persoane au fost conduse la audieri, dintre care 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

 

 

De la locuințele persoanelor bănuite, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, bijuterii din aur și argint, bani, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, precum și obiecte folosite la comiterea faptelor.

 

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați de 24, respectiv 30 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Perchezitii si descinderi in Mociur si Catanga. Activitățile au fost realizate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiuni au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin și jandarmi.

 

 

Comentarii

comentarii