Pericol pentru șoferii ce circulă între Teregova și Luncavița pe DJ 608 – Drumul a luat-o la vale

Un cititor ne-a remis un set de fotografii cu drumul județean 608. Mai exact, un tronson de drum care a cam luat-o la vale. Și situația nu este de azi sau de ieri. Alunecarile au început cu aproape o jumătate de an în urmă, dar nimeni nu a făcut un pas ca să oprească nenorocirea. Fiindcă acolo vorbim de o nenorocire fiindcă cu atâta ploaie și zăpadă, drumul o poate lua oricând la vale.

Iată ce scrie cititorul nostru: ,,În poze pare să fie o groapă de gunoi, dar este cu totul altceva … Este un drum județean, drumul 608 care leagă Teregova de Luncavita. Aveți mare grijă când circulați. Există un risc foarte ridicat ca tot drumul să meargă la vale. Mulțumim Consiliului Județean … Bătaie de joc!!!”

,,Afectat de inundațiile din iunie 2020, DJ 608 Teregova – Luncavița – limită UAT Mehadica nu a fost refăcut, până în prezent, deoarece constructorul – Asocierea SC EMILIANO VEST SRL – SC MANU CONSULTING SRL – a refuzat demararea lucrărilor, DDJ Caraș-Severin respectând toate condițiile pentru începerea reabilitării drumului. Ordinul de începere a lucrărilor ce includ înlăturarea efectelor calamităților din perioada 12-25.06.2020, DJ 608 – Teregova – Luncavița – limită UAT Mehadica (KM 41+830-56+328), a fost emis în 10 septembrie 2020, nefiind urmat de începerea lucrărilor.” au comunicat responsabilii de la Direcția de Drumuri a Consiliului Județean.

Comentarii

comentarii

One thought on “Pericol pentru șoferii ce circulă între Teregova și Luncavița pe DJ 608 – Drumul a luat-o la vale

Comments are closed.