PESTE 100 DE BANCNOTE FALSE, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI VIDEO

BANCNOTE FALSE DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI ȘI PROCURORI. În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și Oficiul Național Central pentru Combaterea falsului de monedă din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Hunedoara, la membrii unui grup infracţional organizat, specializat în falsificare de monedă, punerea în circulație de valori străine falsificate și înşelăciune. De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite peste o sută de bancnote falsificate şi instrumente folosite la falsificarea acestora.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie a acestui an, membrii grupării infracționale ar fi acționat pentru plasarea, pe raza județului, de bancnote contrafăcute, de 50 și 100 de euro, sub pretextul cumpărării, prin intermediul internetului, a unor cabaline, de la diferite persoane din Caraș-Severin.

Același grup infracțional ar fi acționat și pe raza județelor Gorj și Olt, fiind înregistrate cazuri similare de plasare de bancnote contrafăcute.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor. La activitățile de astăzi, au participat și jandarmi.

Nu este pentru prima data cand in judet sunt descoperiti bani falsi. Acum 4 ani, in zona Ghertenis – Maureni, au fost descoperite bancnote de 100 si 200 de lei false. Intra aici pentru a vedea toata stirea: Vezi AICI acest material https://www.infocs.ro/video-bani-romanesti-falsi-prin-magazinele-din-cs/

Comentarii

comentarii