Peste 2500 de spectatori la recitalul Andrei de la Zilele Bocșei VIDEO

În cadrul manifestării ,,Zilele Orașului Bocșa” în fața a peste 2500 de spectatori a evoluat îndrăgita artistă Andra. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 19. Dacă la începutul manifestărilor mai găseai pe mici pe colo câte un loc, după prima melodie, piațeta din fața Corpului B a devenit neîncăpătoare. Ba mai mult, spectatorii au umplut și parcarea magazinului din apropiere.

Primarul Mirel Patriciu Pascu a consultat cetățenii cu privire la numele interpreților care vor urca pe scena din Bocșa. Astfel că, potrivit doleanțelor, în prima zi de spectacol,  iubitorii muzicii populare i-au putut vedea pe soliștii Maria Badescu și Petrică Miulescu Irimică, alături de Ansamblul „Bocșana“, cu toate cele trei formații ale sale. A doua zi – ziua muzicii ușoare – a fost a Andrei. Artista a ieșit pe primul loc în topul preferințelor bocșenilor.

,, Nu am făcut altceva decât să răspundem preferințelor publicului din orașul nostru. Este sărbătoarea noastră, a bocșenilor și măcar odată în an, bocșenii merită tot ce este mai bun pentru ei. Ieri am avut muzică populară. L-au vrut pe Irimică și Maria Bădescu – iată că i-am adus. Așa vom face de fiecare dată când avem de luat o decizie importantă. Este un mod democratic și oamenii își spun doleanța” a declarat pentru www.infocs.ro primarul Mirel Pascu.

,,Vreau să vă spun că sărbătoarea va continua și în perioada 21-22 iulie, când bocșenii sunt invitați la un alt eveniment. Este vorba de Motor Rock 2023, printre invitați fiind și trupa Cargo. Este un eveniment de excepție și astfel putem spune că în acest an am mulțumit toate gusturile. Să nu uităm de spectacolul de muzică simfonică de la cariera de piatră” a spus Dan Liuț, directorul Casei de cultură din Bocșa.

Comentarii

comentarii