Peste 30 de unitati scolare fara autorizatie in Caras Severin

Peste 30 de unitati scolare fara autorizatie in Caras Severin. Inceperea anului școlar este principala problemă dezbătută în cadrul Ședinței Colegiului Prefectural. Prefectul județului Caraș-Severin a cerut verificarea tuturor unităților de învățământ de către toate instituțiile care au atribuții în acest caz. In acest sens, s-a dispus formarea unor echipe mixte formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Instituției Prefectului, Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.
Acestea  se vor deplasa în teren pentru a constata dacă sunt nereguli. Până în momentul de față nu u fost depistate nereguli majore. La inceputul saptamanii erau 32 de unitati de invatamant care nu aveau autorizația sanitară. Deja,  5 școli au primit acest tip de aviz. În continuare, 32 de unitati nu au autorizatie ISU.
De asemenea, au fost controlate toate cantinele precum și locurile în care urmează să fie depozitate alimentele din programul cornul și laptele.
Noul an școlar va începe în 9 septembrie.

Comentarii

comentarii