Peste 40.000 de țigarete de contrabanda fiscal găsite de polițiști intr-o masina

Peste 40.000 de țigarete fără timbru fiscal găsite de polițiști intr-o masina. Sâmbătă, 21 martie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița și Poliției Municipiului Reșița, au depistat în trafic, pe strada Țerovei din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani din Reșița, despre care exista presupunerea rezonabilă că ar transporta țigări provenite din activități de contrabandă.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat și ridicat de polițiști, în portbagajul acestuia fiind găsită cantitatea de 2.007 pachete de țigări netimbrate, ambalate în saci de plastic.

Cele 40.140 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de peste 24.000 de lei au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Cu o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat la volan, a refuzat recoltarea mostrelor biologice

Duminică, 22 martie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bocșa au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazu din localitate, un autoturism condus de un bărbat din Reșița, care la testarea cu aparatul etilotest avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând prelevarea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Comentarii

comentarii