Peste 500 de persoane la Balul de 8 Martie pentru pensionarele din Reșița VIDEO

Peste 500 de persoane la Balul de 8 Martie. Dans și petrecere la maxim de Ziua Femeii la Dusan si Fiul din Resita. Doamnele pensionare din Reșița au sărbătorit împreună Ziua de 8 Martie. Așa cum este normal, doamnele vârstnice au fost astfel în centrul atenţiei cu ocazia „Zilei Internaţionale a Femeii”. Deşi aproape toţi sunt bunici şi străbunici, ei au dansat până târziu, s-au simțit ca în tinerețe și au făcut faţă cu brio ritmurilor pop, rock, tango, latino, dar şi muzicii populare româneşti adusă de Petre Dalea și formația sa. Masa a fost una de sărbătoare, iar petrecerea s-a încins rapid. Bunicuţele şi bunicii, dar și invitații lor mai tineri, s-au adunat cu toţii pe ring și au încercat toate ritmurile de dans.


Dacă încălzirea au făcut-o pe ritmuri folclorice, petrecerea a continuat cu dansuri pe ritmuri pop, rock, tango, polka, vals și latino – dar fără să fie uitate nici unul dintre şlagărele tinereţii. Unii au arătat că la vremea lor, au fost ași ai ringului de dans, lucru pe care l-au demonstrat și acum.

Un moment aparte l-a constituit momentul folcloric oferit de pensionarii dansatori amatori de la Centrul de Persoane vârstnice de pe lângă Primăria Reșița condus de Nadia Pasici.

Peste 500 de persoane la Balul de 8 Martie. Manifestarea a avut loc în acest an la Reșița prin colaborarea dintre organizațiile de pensionari şi Primăria și Consiliul Local al Municipiului Reșița. Nadia Pasici, Floarea Vela și Florian Hoduț au discutat și au pus lucrurile la punct, astfel încât totul a fost aproape gratis pentru participanţi. Un bilet cu meniu complet a costat 60 de lei. Prin urmare, a fost organizată o masă festivă cu meniu complet, de la aperitiv, la tort şi un spectacol artistic al căror beneficiari au fost peste 500 de persoane de vârsta a III-a, dar și invitați mai tineri, din oraş. Fiecare doamnă a primit o floare în momentul în care a intrat în sală.

Pensionarii sunt obișnuiți cu asemenea manifestări fiindcă la Reșița se organizează de aproape 20 ani Revelionul Pensionarilor, Ziua pensionarului, Balul Unirii, Balul Martisorului și alte manifestații. Participanții nu au stat un minut pe scaun și au apreciat condiţiile de organizare a evenimentului şi speră ca şi pe viitor să se desfăşoare astfel de petreceri, întrucât acestea reprezintă pentru ei cea mai mare bucurie.

Peste 500 de persoane la Balul de 8 Martie. Şi fiindcă şi meniul a fost pe cinste, distracţia dedicată „Zilei Internaţionale a Femeii” a continuat până noaptea târziu, iar astfel, pensionarii au uitat pentru câteva ore de vârstă şi problemele cotidiene.

Comentarii

comentarii