Peste 70 de actiuni intr-o saptamana – Bilant ISU

     Bilanț al misiunilor pompierilor militari cărășeni in perioada 18 mai – 24 mai

Peste 70 de actiuni intr-o saptamana. În perioada 18 mai – 24 mai, pompierii militari cărășeni au acționat in 71 de misiuni specifice.

Astfel, din cele 71 de intervenții ale subunităților ISU ,,Semenic,, , 59 de misiuni au constat în misiuni tip SMURD, asistență medicală la solicitarea in urma apelurilor 112 ale polpulației – 52, intervenții SMURD in cazul accidentelor și evenimentelor rutiere – 6 (Topleț, Domașnea, Slatina Timiș, Reșița, Caransebeș și Greoni), precum și o misiune de protecție civilă specifică (transport persoană suspectă de COVID-19).

 Peste 70 de actiuni intr-o saptamana. Alte 12 misiuni ale pompierilor militari cărășeni au constat in intervenții pentru stingerea incendiilor la gospodării ale populației – 2 (Reșița și Oravița), unde au fost salvate 5 persoane și bunuri in valoare de 530.000 lei, pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată in urma arderilor necontrolate – 3 (Plugova, Reșița si Oravița), intervenții in urma manifestărilor condițiilor meteo extreme (inundații) – 1 (Moldova Veche), misiuni de protecție civilă – 4 (asanare de muniție și decontaminare personal/autospeciale de transport persoane suspecte de COVID-19), la care se adaugă alte 2 misiuni specifice. 

Comentarii

comentarii