Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră cărăşeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca – I.T.P.F. Timişoara, judeţul Caraş-Severin, au depistat un cetăţean român, care transporta cantitatea de 31 de kg de peşte, fără documente legale.

În data de 31.05.2016, în jurul orei 10.20, o patrulă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, aflată în misiune, a oprit pentru control, pe DN 57, în apropierea localităţii Liubcova, un autoturism marca Opel, condus de o persoană de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, domiciliată pe raza judeţului Caraş-Severin.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat cantitatea de 31 kg peşte, de diferite specii, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, iar cantitatea de peşte în valoare de 321 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare.

Comentarii

comentarii