Pieton spulberat de BMW pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara VIDEO

aacident tm bmwGraba l-a costat viața pe un bărbat încă neidentificat, noaptea trecută, la Timișoara. Omul a încercat să treacă strada în fugă și fără să se asigure însă a fost lovit în plin de un BMW al cărui șofer nu a mai putut să îl evite. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Dâmbovița.
Bărbatul a incercat să treacă strada în fugă, prin loc nepermis. A fost însă lovit în plin de BMW-ul la volanul căruia se afla un tânăr de aproximativ 30 de ani. Impactul a fost atât de violent încât victima a fost proiectată la mai bine de 10 metri de autoturism. Un echipaj al ambulanței a fost chemat de urgență la fața locului însă medicii au fost neputincioși.
VIDEO
Pietonul a suferit răni grave și, dupa 45 de minute de manevre de resuscitare salvatorii s-au văzut nevoiți să declare decesul. Martorii susțin că autoturismul circula cu viteză foarte mare însă șoferul nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii de la rutieră au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să îl identifice pe pietonul decedat. El nu avea nici un act asupra lui iar în telefonul mobil avea salvate numai trei numere de telefon la care nu răspundea nimeni. Cei care pot oferi informații cu privire la identitatea persoanei decedate sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112.

Comentarii

comentarii