Ploaie Cu Praf La Reşita Şi Peste Banat EXCLUSIV VIDEO

Reșițenii au fost surprinși aseară de un fenomen cel puțin bizar. La Reșița, dar se pare că și în alte zone ale județului, spre sud mai exact, a plouat cu…praf. În câteva minute, tot ce se afla pe stradă a căpătat un aspect straniu: se putea vedea ușor că mașinile sunt de un galben deschis, spre roşcat. Praful este foarte fin, pare o vopsea.
Primii care au observat fenomenul au fost șoferii care au văzut că, în loc să li se curețe parbrizele de la stropii de lichid, acestea deveneau opace. Autoturismele au fost mâzgălite – la fel cum s-a întâmplat cu hainele oamenilor. Fiind noapte – prea puțini au realizat ce se întâmplă, așa că, vor avea surprize când vor ajunge acasă ca și dalmațienii.

Oamenii şi-au dat cu părerea despre ce se întâmplă, despre fenomenul care va da azi mult de lucru spălătoriilor auto din județ. Oamenii spun că ar fi vorba despre vreo furtună de nisip prin nordul Africii iar acum, praful din Sahara a fost adus de vânt până peste România, mai exact – partea vestică.


O masă de aer încărcată cu particule de praf din Sahara va afecta țara noastră, în zilele următoare, însă meteorologii dau asigurări că românii nu au de ce să își facă probleme. Meteorologii anunța că marți în România va ajunge acest nor de praf saharian. Prezența acestuia va putea fi observată mai ales în regiunile vestice, nord vestice și la munte.

Comentarii

comentarii