Ploaie torenţială cu străzi inundate la Reşita VIDEO

Judeţul Caras Severin şi cu precădere zona Reşita, se afla sub atenţionarea de cod galben şi portocaliu de inundaţii şi fenomene meteo periculoase. Sâmbăta, în jurul orei 17, peste Reșița s-a abătut un potop de ploaie. La un loc, a plouat undeva la două ore în reprize de cel mult 30 de minute.

Norii și-au dat drumul la apă și în câteva minute, ploaia curgea la propriu din cer peste Govândari. Apoi, ploaia s-a localizat peste zona Muncitoresc – Marginea unde a plouat mai mai bine de două ore iar cantitatea de apă căzută a depășit în unele zone 30 de litri pe metru pătrat. Tot în reprize

În zona montană a orașului, mai exact, în orașul vechi, canalele nu au mai putut prelua întreaga cantitate de apă iar străzile și intersecțiile s-au umplut transformându-se în adevărate canale venețiene.

De această dată, ploaia nu a inundat şi cel mai mare pasaj al oraşului, cel de la Combinatul Siderurgic. Se știe că după câte o ploaie puternică, acesta se umple cu apă iar traversarea acestuia devine piatra de încercare pentru maşini şi pietoni.

Comentarii

comentarii