Ploaie torentiala cu strazi inundate partial si lume bucuroasa la Resita VIDEO

Judeţul Caras Severin şi cu precădere zona Reșița, s-a aflat sub atenţionarea de cod galben şi portocaliu de inundaţii şi fenomene meteo periculoase. În jurul orei 16, peste Reșița s-a abătut un potop de ploaie ce nu a durat mai mult de 30 de minute. Norii și-au dat drumul la apă și în câteva minute, ploaia curgea la propriu din cer. Nu a plouat mai mult de jumătate de oră, dar cantitatea de apă căzută a depășit în unele zone 50 de litri pe metru pătrat. Canalele din oras nu au putut prelua atât potop de apă.

În zona joasă a oraşului precum şi în zona montană, mai exact, în Lunca Barzavei şi Lunca Pomostului, canalele nu au mai putut prelua întreaga cantitate de apă, iar străzile și intersecțiile s-au umplut transformându-se în adevărate bălţi iar străzile în canale venețiene.

Ploaie torentiala cu strazi inundate partial si lume bucuroasa la Resita. Pentru câteva minute – ploaia a inundat la propriu străzile oraşului iar traversarea acestora a fost o piatră de încercare pentru maşini şi pietoni. Cu toate că era ora la care lumea se întorcea de la serviciu și cei mai mulți erau uzi bine, nici un trecător nu s-a arătat supărat de această ploaie pusă din senin. Dimpotrivă, oamenii erau bucuroși că se mai răcorește orașul și atmosfera.

Comentarii

comentarii