PNL transformă Bucureștiul în cea mai populară capitală europeană

Partidul Național Liberal organizează Congresul Partidului Popular European, cea mai mare familie politică din Europa, în perioada 6-7 martie 2024 la București.
Cu acest prilej, Bucureștiul devine pentru 2 zile capitala politică a Europei.
PNL aduce la București șefi de stat și de guverne și 2000 de delegați din 40 de țări.
Printre prezențele notabile se numără președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, președinții de partide din cea mai mare familie politică din Europa, PPE, dar și comisarii care fac parte din rândurile popularilor europeni..
Programul Congresului va cuprinde pregătirile şi strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, manifestul Partidului Popular European, dar şi alegerea principalului candidat al partidului.

Bucureştiul a mai fost gazda unui congres al Popularilor Europeni în octombrie 2012. Reuniunea de la Bucureşti este găzduită de Partidul Naţional Liberal în parteneriat cu Partidul Popular European.
Venirea PPE la Bucureşti reprezintă un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România şi statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina
București, cea mai ‘’populară capitală europeaneană’’în perioada 6-7 martie a.c.

Comentarii

comentarii