Politia in alerta – Barbati bolnavi dati disparuti

Politia in alerta – Barbati bolnavi dati disparuti. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 65 de ani, plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în cursul serii de ieri.

Ieri, 08 august, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în aceeași zi, fratele său CAZACU EMIL, de 65 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, constituție fizică astenică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, poartă barbă și mustață.
 
La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un tricou, o geacă de culoare albastră cu roșu, o șapcă de culoare albastră și o pereche de papuci închiși la culoare, acesta deplasându-se cu dificultate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 75 de ani, plecat voluntar de la domiciliul din  municipiul Reșița, în cursul zilei de 04 august a.c..

În data de 07 august a.c., Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că în ziua de 04 august, unchiul său CIUTA TRAIAN, de 75 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 65 kg, prezintă calviție, ochi căprui, față ovală.
 
La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare albastră, un pulover maro, o șapcă de culoare neagră, posibil să poarte în mână un bagaj. Bătrânul este bolnav de demență. În cazul depistării contactați de urgență Poliția Municipiului Reșița la numărul de telefon 0255224955, sau 0757112281. Bătrânul nu este violent, însă poate fi observat mai ușor întrucât se poate să poartă un pardesiu de culoare maro cu gri. Dacă este întrebat de unde este, nu o să răspundă că este din Reșița, ci din Pîrlipăț de Dolj.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Politia in alerta – Barbati bolnavi dati disparuti. Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Comentarii

comentarii