Polițiștii au găsit seiful sustras de la casa de schimb valutar din Caransebeș VIDEO

Polițiștii au găsit seiful sustras de la casa de schimb valutar din Caransebeș. În urma continuării cercetărilor în dosarul penal care are ca obiect furtul seifului dintr-o casă de schimb valutar din Caransebeș, în cursul zilei de astăzi, 01 mai, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor, au găsit seiful aruncat într-o fântână dezafectată situată pe un sălaș, din localitatea Măgura.

În noaptea de miercuri, 28 spre 29 aprilie a.c., cei doi bărbați de 31 și 32 de ani, sunt bănuiți că după comiterea faptei, au transportat seiful sustras cu mașina unuia dintre ei până în locul respectiv, l-au deschis prin tăiere, au sustras banii din interior și apoi l-au aruncat în fântână cu scopul de a-și ascunde urmele.

Seiful fost scos din fântână cu ajutorul angajaților S.V.S.U. Oțelu Roșu și ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au ridicat pentru cercetări și autoturismul folosit la comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat, de peste 20.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cursul zilei de astăzi, cei doi bărbați reținuți urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au găsit seiful sustras de la casa de schimb valutar din Caransebeș. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii