Polițiștii cărășeni au avut sărbători aproape liniștite

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 01.12.2015, în timp ce numitul L.P.G.S., de 29 ani, din municipiul Caransebeş, conducea un autoturism pe DN 68, la ieşirea din localitatea Obreja nu reduce viteza de deplasare, carosabilul fiind umed şi se răstoarnă în afara drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui L.P.G.S., care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Otelu Roşu unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Cercetările continuă fată de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 01.12.2015, în municipiul Resiţa, pe strada Pictor Andreescu, a fost depistat în trafic un autoturism condus de către B.M., de 26 ani, din Anina. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Resiţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Infracţiune de furt

– În data de 01.12.2015, lucrătorii Poliţiei Oraş Oţelu Rosu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei 30.11.2015 a fost sustrasă caseta de valori a unei societăţi comerciale, prin escaladarea geamului de la grupul sanitar.
Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat V.G.I., de 25 ani, din Oţelu Roşu, ca fiind autorul furtului.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

– În data de 01.12.2015, patrula formată dintr-un lucrător din cadrul Poliţiei Municipiului Resiţa şi un subofiţer din cadrul I.J.J. Caras Severin a fost sesizată de către un agent de pază cu privire la faptul că acesta a prins o persoană care a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket.
La faţa locului a fost identificată U.I.N., de 36 ani, din Reşiţa, care avea asupra sa mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Comentarii

comentarii