Politistii caraseni au fost ajutoarele lui Mos Craciun

Undeva la poalele munților Cernei, la peste 700 de metri altitudine, într-un cătun îndepărtat din comuna Cornereva, Caraș-Severin, înconjurați de natură și de aer curat, trăiesc niște oameni simpli, învățați cu greutățile vieții de la munte, pe care astăzi, noi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, i-am vizitat pentru a le duce câteva daruri și cele necesare înainte de Crăciun.

Aici și în localitatea învecinată, Globurău, am întâlnit două familii cu cinci copilași frumoși de 2, 3, 5, 9 și 11 ani, care s-au bucurat să ne vadă și ne-au primit cu emoție și curiozitate.

Florin, băiețelul de 5 ani din Globurău, s-a bucurat cel mai mult de mașinuța cu piese lego primită în dar cu care a început imediat să se joace. Ne-a povestit despre surioara lui care dormea în timp ce bunica croșeta un ciorap.

I-am întrebat ce și-ar dori să le aducem în dar când mai venim data viitoare și ne-au răspuns că au de toate.

Oamenii aceștia cărora viața le-a oferit atât de puțin, ne-au impresionat prin demnitatea și simplitatea cu care își duc existența într-un loc atât de îndepărtat.

Astăzi am încercat să facem din ,,puținul” lor, puțin mai mult și am fost recompensați în schimb cu mulțumiri sincere și multă recunoștință.

În prag de sărbători, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Corpului Național al Polițiștilor încercăm să fim aproape de cât mai multe familii la care Moș Crăciun ajunge mai greu și care au nevoie de sprijinul nostru.

Fiecare putem aduce un zâmbet pe chipul unor oameni cărora soarta nu le-a zâmbit.

„FIȚI SINCERI ȘI CURAȚI ÎN TOT CEEA CE FACEȚI, CA ȘI CÂND DUMNEZEU AR FI DE FAȚĂ!”

Polițiștii Serviciului Logistic al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, au fost ajutoarele lui Moș Crăciun pentru cei șapte copii și tineri de la Centrul de plasament de tip familial ,,Tabita” din Bocșa.

Colegii noștri au dus pentru acești copii care, împreună cu reprezentanții Centrului, formează o familie mare și frumoasă, mici daruri dulci și gânduri bune înainte de Sărbători.

,,Fiți sinceri și curați în tot ceea ce faceți, ca și când Dumnezeu ar fi de față!” este motto-ului familiei lor, atent sculptat de unul dintre copiii Centrului și așezat la loc de cinste în casă.

Gânduri bune și sărbători cu bine, tuturor! Sărbători cu bine tuturor! de la IPJ Caras Severin.

Comentarii

comentarii