Politie

Politistii in alerta – O batrana de 73 de ani a disparut de doua zile

În data de 25.12.2017 după ora 15.00, Secția 8 poliție rurală Oravița a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Surducu Mare, din data de 24.12.2017 și nu a mai revenit.
Persoana dispărută a spus unei rude, la care locuia efectiv, că merge în vizită la o persoană din localitate, fără a preciza numele acesteia.

Polițiștii au desfășurat verificări în zona Surducu Mare precum și la rudele femeii din localitățile Lăpușnicu Mare, Oravița, Tirol și Reșița, fără rezultat.

În data de 26.12.2017 au fost reluate cercetările în zona localității Surducu Mare, cu o echipă de aproximativ 40 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, vânători și voluntari din localitate.

Semnalmentele persoanei căutate: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 55-60 kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu o fustă de culoare maro închis, cizme negre, haină neagră cu blăniță neagră la guler, lipsă dentiție.

Persoanele care pot da relații sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentarii

comentarii