Politică

Ponta la Resita: Nimeni nu a distrus mai mult PSD-ul decat proprii lideri VIDEO INTEGRAL

Președintele ProRomânia, Victor Ponta, alături de Mihai Tudose, Florin Cîmpianu şi Daniel Constantin, au venit joi la Reşiţa direct de la Târgu Jiu. Sosirea a fost una cu bucluc: liderii de la Bucureşti au încurcat adresele şi au venit la sediul de partid din faţa Casei de Cultură, prin ,,învăluire”. Victor Ponta a venit dinspre Muncitoresc, iar ceilalți membrii ai delegaţiei, au sosit dinspre Palatul Cultural. Aşa că, vrând – nevrând, liderii Pro România au străbătut pe jos Centrul Civic, luând astfel pulsul oraşului. În fața sediului, aceştia au fost primiţi de câţiva zeci de reşiţeni – membrii sau nu de partid- și de fete şi copii îmbrăcaţi în costume populare, cu pâine, sare şi tradiționala răchie. Amfitrion a fost liderul ProRmania – Ion Mocioalcă și vicele Ion Spânu.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Reşita, legat de declarații, printre multe altele, fostul premier Victor Ponta, a spus că nu exclude o colaborare intre Pro România şi PSD, cu condiţia ca social-democraţii să se debaraseze de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi restul echipei aflate, în prezent, la conducere.

Victor Ponta a criticat actuala guvernare PSD, dar a subliniat că nu este anti PSD, ci anti prostie şi anti hoţie. Totodată, a precizat că nu îşi doreşte ca PSD să fie suspendat din Partidul Socialiştilor Europeni. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, a vorbit şi despre abuzurile din justiţie, care sunt reale, precizând însă că hoţii nu trebuie lăsaţi să se ascundă în spatele acestora.

Întrebat dacă s-a întâlnit şi discutat cu primari PSD din Caras Severin, Victor Ponta a răspuns afirmativ, dar nu a specificat nici măcar zona ăn care a fost sau din care sunt primarii. Liderul ProRomania a spus că: „Este clar că nu o să vă spun cu cine și cu câți primari m-am întâlnit. Ştiţi bine ca primarii și consilierii nu au voie să schimbe partidul că-și pierd mandatul, iar domnul Dragnea a avut grijă să găsească prin teritoriu tot felul de „doamne Dragnea“ și de „domni Dragnea“ care au aceleași metode: cu japca, cu amenințări, cu bâte, cu tăiat banii! Că sunt în fuste sau pantaloni, tot Dragnea sunt prin teritoriu. Ne-am pricopsit cu vreo 40 de Dragnea mai mici, oameni de care eu n-am auzit, deși pretind că mă pricep la PSD de vreo 20 de ani. Au răsărit toți prin județe și fac același lucru, le taie banii, le taie proiectele, îi dau afară, le dau familiile afară! E un gen de presiune care eu cred că se va întoarce împotriva PSD și îmi pare rău de lucrul ăsta”.

Legat de actuala conducere PSD Ponta a spus că: ,,Nu știu cine e președinte PSD Caraș-Severin. Chiar are președinte?! Dragnea e!”, a concluzionat preşedintele Pro România.

Comentarii

comentarii