Ponta le-a explicat carasenilor cat de rau este Dragnea VIDEO

Președintele formațiunii Pro România, fostul premier Victor Ponta, şi-a încheiat vizita în Caraș-Severin printr-o întâlnire cu activul de partid, la Reșița, și o conferință de presă. Alături de staff-ul de la București, lângă Victor Ponta a stat Ion Mocioalcă, foarte zâmbitor. Probabil mulțumit de rezultatele vizitei în Banatul Montan fiindcă ieri, Ponta a fost la Oţelu Roşu şi Caransebeş. În mare, mai exact cam 80% din discursul lui Ponta, a fost axat pe tema Dragnea. Mai exact, cât de rău și bandit, și hoț, și și și este Dragnea. Așa l-a văzut și Mocioalcă pe Dragnea că doar de aia a demisionat din PSD și a trecut la PR. Nu?
Mesajul principal pe care Ponta a dorit să îl transmită a fost acela că, social-democraţii care nu se mai regăsesc în PSD, au de acum o alternativă deoarece „nu prea mai au ce să facă în PSD, cu Dragnea, cu furăciuni, cu hoţii, cu discursuri anti-europene. Pro România s-a constituit ca o alternativă la cei care erau social-democraţi însă nu se pot afişa alături de Dragnea şi Dăncilă, dar şi pentru cei ca noi de aici, care nu văd nicio variantă în partea cealaltă: domnul Iohannis nu ştiu ce face prin vacanţă, PNL îşi încasează banii de la buget, mai puţini decât PSD, dar destui”.

Ponta a mai spus ca ,,Realmente, dacă te uiţi la anul 2019, nu poţi să alegi nici PSD – Dragnea, nici PNL – Orban, iar la prezidenţiale, Doamne fereşte să fim puşi să alegem între domnul Iohannis şi domnul Dragnea!”. Pro România va lupta împotriva teleormanizării ţării, pentru că lucrurile nu merg deloc cum trebuie, spune Victor Ponta, care susţine că nimeni nu vrea să fie condusă toată ţara ca şi Consiliul Judeţean Teleorman, de doamna Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, pentru că este o direcţie greşită.

Potrivit lui Ponta, dacă lucrurile ar merge bine, nu ar fi nevoie de alternativă, însă, în opinia sa, lucrurile merg mai rău, având în vedere că România este singura ţară din Uniunea Europeană fără buget. „Mai avem şi preşedinţia Uniunii şi nu avem buget. Cică trebuie să gestionăm bugetul Uniunii Europene, dar nu suntem în stare să-l facem pe al nostru. Suntem, după cunoştinţa mea, singura ţară din Uniunea Europeană care, de la 1 ianuarie a îngheţat salariile şi pensiile şi suntem tot pe primul loc la inflaţie. Avem cea mai mare inflaţie. Deci, practic, Băsescu a tăiat salariile şi pensiile, aşa, din pix, iar Dragnea le taie din inflaţie. Că dacă le îngheaţă şi nu se indexează măcar cu inflaţia, înseamnă că scad”, a precizat Ponta.

Conducerea Pro România va continua periplul prin ţară. După Banat, săptămâna viitoare liderii acestei formaţiuni politice vor fi prezenţi în Muntenia, iar apoi în Ardeal şi, pe 24 ianuarie, în Moldova, la Iași.

Comentarii

comentarii